Witam! Ja biorę lek Provera, lekarz prosił żebym nastawiła się na wypadanie włosów, osłabienia, fale zimna i gorąca i wiele, wiele innych. (bo jak stwierdził lepieć cieszyć sie później że takie objawy nie wystąpiły niż załamywać się bo jednak je mam)

Mam uderzenia gorąca wtedy nie wiem co z sobą zrobuić ale szybciutko przechodzą, a jak mam falę zimna to ubieram się w jakąś bluzę lub owijam kocem i do tego staram się coś zjeść delikatnegoalbo robię sobie coś ciepłego do picia i też po kilku minutkach przechodzi

ostatnio nasiliło mi się uczucie głodu (non stop jestem głodna nawet po posiłku) zabijam to wodą

bóle brzucha ustąpiły więc wole pocierpieć w ten sposób. A jeśli chodzi o nudności to ja osobiście ich nie mam ale patent na ich osłabienie mam taki (zawsze noszę ze sobą jakieś krakersy - malutka paczuszkę i w momencie jak jest mi niedobrze do jeden lub dwa ciastki i troszeczke pomaga, a jeśli nudności są zaraz po przebudzeniu wtedy najlepieć mieć wodę i wlaśnie jakąś przegryzkę przy łóżku), mi osobiście taka metoda pomaga w momencie gdy mam nudności. Jeśli w jakiś sposób pomogłam to się bardzo cieszę. Pozdrawiam Kobietki, dużo optymizmu bo to nigdy nie szkodzi