NASZE SWIETO

Co wiedzÄ… na temat endo faceci? Jak pomagajÄ…. Czy wspierajÄ… swoje partnerki?

NASZE SWIETO

Postprzez vwd Pn mar 08, 2010 11:02 am

Czesc dziewczyny :-) Przez nasza kobiecosc meczymy sie i meczymy , ale dzis 08.03-nasze swieto... wszystkiego naj... najlepszego!!!!! Czy czasem zalujecie, ze urodzilyscie sie kobietami? Czy faceci faktycznie maja lepiej??
vwd
Moderator
Moderator

Re: NASZE SWIETO

Postprzez Admin Cz mar 25, 2010 5:57 pm

A tam akurat lepiej - po prostu inaczej. Ale wspieramy was, wspieramy. I cały czas się staramy. ;)
Pozdrawiam
Wzajemnie Sobie PomagajÄ…c
Pomagamy Sobie Samym
www.endometrioza.org
Admin
Site Admin

Postprzez Zaklinka1989 Wt kwi 06, 2010 12:08 pm

Oj nie każdy, Pawle, nie każdy. Ale oby to się zmieniało. Oby każdy mężczyzna zaczął rozumieć i wspierać. Pozdrawiam :)
Żaklina
Zaklinka1989
Moderator
Moderator

Postprzez vwd Pt lip 16, 2010 7:22 pm

Chcialabym publicznie powiedziec, ze mam b.kochanego meza :D, kt. ostatnio b. mi pomogl i pomaga nadal :) Slucha wszystkiego co mu mowie o endo, probuje zrozumiec moje teorie (a znajac mnie wiecie jakie one bywaja zawile ;) ) Byl ze mna ostatnio na wizycie u gina :) Pociesza mnie i wspiera! :D naprawde b.mu jestem wdzieczna za troske, bo wczesniej bywalo z tym roznie ;)

a co do faktu bycia kobieta... ;) mysle, ze bylabym tez fajnym facetem :lol: zazdroszcze facetom wiele, ale przede wszystkim tego, ze nie maja @ ;) z drugiej strony, uwielbiam chodzic w mini (w upaly wiatr podwiewajacy spodniczke jest doswiaczeniem, kt faceci moga nam tylko pozazdroscic :lol: ), no i lubie plakac, co pewnie nie jest zbyt meskie ;)
vwd
Moderator
Moderator

Postprzez gosiak76 Pt lip 16, 2010 7:57 pm

Na pewno jestemy inne i wielu mezczyzn by moglo nam pozazdroscic roznych rzeczy - np. naszego seksapilu. Dzieki kosmetykom stajemy sie inne - mozemy stac sie bardziej uwodzicielskie, romantyczne, seksowne.
Wszystko zalezy od naszego ubioru oraz pory gdzie sie wybieramy. Mamy wiekszy wybor w ciuszkach niz mezczyzni - oni maja tylko spodnie, spodenki, koszule a my jeszcze mamy do tego sukienki oraz spodniczki.

Ciesz sie Vwd ze masz wspanialego i wyrozumialego meza, ktory Cie wspiera, slucha oraz towarzyszy podczas wizyt u lekarza - mysle ze mezczyzna ktory wie przez co przechodzi jego druga polowa jest w stanie lepiej pomoc i doradzic niz taki ktory nie bierze pod uwage faktow ze choroba ktora nie jest widoczna z zewnatrz - powoduje ze jestesmy slabe, mamy swoje humory oraz ciezkie dni kiedy nie jest z nami latwo wytrzymac - najwazniejsze to moc zrozumiec druga osobe, potrafic sie z nia porozumiec - to juz duzo daje w zwiazku.

Mimo wszystko ciesze sie ze jestem kobieta :)
gosiak76
Ekspert

Postprzez vwd Wt lip 27, 2010 12:47 pm

jednak faceci maja zdecydowanie lepiej :P w nastepnym zyciu chce byc facetem!!!!!
vwd
Moderator
Moderator

Postprzez gosiak76 Wt lip 27, 2010 3:44 pm

mysle ze faceci tez maja zapewne jakies problemy - zanim zdecydujesz sie byc facetem to przemysl z jakimi problemami moglabys sie spotkac bedac facetem poprzegladam info odnosnie chorob na ktore moga zachorowac faceci - chociaz malo sie slyszy ze faceci tak bardzo choruja - moze dlatego ze boja sie lekarzy i uwazaja ze nie sa im potrzebni - nie wiem - moze ktos moglby nam wytlumaczyc jak to naprawde jest i z jakimi problemami wiaze sie sytuacja bycia mezczyzna.
gosiak76
Ekspert

Powrót do Męski punkt widzenia

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość