Witam wszystkich
Witam wszystkich
Hej jestem pierwszy raz na forum, też mam endo 1czerwca miałam laparoskopie potem 4miesiące brałam visane na razie fizycznie czuję się nie najgorzej.Teraz [bez wielkich nadzieji] staram się o dziecko nie biorę żadnych leków. 

Re: Witam wszystkich
Witaj miko,
mam andzieje ze kuracja V pomoze Ci osiagnac upragniony cel w zyciu jakim jest doczekanie sie potomstwa czego bardzo mocno zycze.
Czy dlugo bylas diagnozowana zanim lekarze uswiadomili sie ze mozesz byc chora na endo - jak to wygladalo u Ciebie ??
Pozdrawiam cieplo - Gosia.
mam andzieje ze kuracja V pomoze Ci osiagnac upragniony cel w zyciu jakim jest doczekanie sie potomstwa czego bardzo mocno zycze.
Czy dlugo bylas diagnozowana zanim lekarze uswiadomili sie ze mozesz byc chora na endo - jak to wygladalo u Ciebie ??
Pozdrawiam cieplo - Gosia.
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
witam, witam
dobrze, ze sie u nas pojawilas, mam nadzieje, ze pomoze Ci to z uporaniem sie z endo
i ze znajdziesz na na naszym forum to czego szukasz
przy okazji wspomne, ze Twoj watek pt. "Lekarze" przenioslam do dzialu "Szukasz specjalisty?", aby i inne dziewczyny latwiej dotarly do informacji w nim zawartych
Pzdr. serdecznie i zycze DUZO ZDROWIA!

Pzdr. serdecznie i zycze DUZO ZDROWIA!

Rowniez zycze ci duzo zdrowka i jak najszybciej dzidziusia. Spelnienia marzen w nadchodzacym roku. Pozdrawiam. Aga.