Witajcie kochane kobietki.
AGACHOD1 będę trzymała mocno kciuki tego 12 marca za Ciebie aby wszystko się udało i dobrze skończyło.Mnie też czeka usunięcie części jelita ale jeszcze nie teraz.(Tak na marginesie ja ciągle mam nadzieję że wszystko zacznie pracować u mnie jak trzeba w tym jelitku).
Przed taką operacją na jaką idziesz Agachod1 same lewatywy nie wystarczą,tydzien przed bedziesz musiala brac odpowiednie leki oczyszczające i odkarzające jelito no i lekka dietka a 3 dni przed zero jedzenia tylko woda.a dzien przed operacją nawet wody nie dostaniesz jedynie kroplówkę nawadniającą.Tak mi powiedział mój lekarz że takie są procedury przy operacjach na jelicie...przynajmniej grubym.
A jakie są przyczyny zakręcenia u Ciebie tego jelita w spiralke?jakieś Zrosty??i dlaczego od razu chcą to usunąć?nie mogą tej części poprostu jakby to nazwać "wyprostować"?
Dziękuję MADZIAJ za słowa otuchy!

Ja właśnie zaczełam brać 2 opakowanie "V"Nie mam przynajmniej narazie plamien ani bóli brzucha.Przy wcześniejszej 7-mies.kuracji w tamtym roku to plamiłam chyba ze 3 miesiące i miałam czasem taki ciągnący,tępy ból w dole brzucha ale nie za mocny no i piersi mnie bolały czasem tak mocno ze dotknąć sie nie bylam w stanie,plus był taki że się powiększyły o jeden rozmiar

nadzieja istnieje zawsze... do ostatniej chwili.