Moje życie z endo
Re: Moje życie z endo
Tule Cie cieplutko i mam nadzieje ze to sie wyjasni wkrotce podczas wizyty. :***
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
kawa1981 pisze:Znowu mam jakieś wahania nastroju
Co Ty jestes kawa czy herbata?kawa1981 pisze:Dół..............

Dzisiaj to samo
Coś źle się czuje. Mam jakiś niepokój w środku, nie mam ochoty iść do pracy. Nie wiem czy iść na zwolnienie, chociaż zaraz mam planowany urlop. Jestem zmęczona. Ech... Dopiero za miesiąc wizyta u urologa... Mam dość, płakać mi się chce...

Coś źle się czuje. Mam jakiś niepokój w środku, nie mam ochoty iść do pracy. Nie wiem czy iść na zwolnienie, chociaż zaraz mam planowany urlop. Jestem zmęczona. Ech... Dopiero za miesiąc wizyta u urologa... Mam dość, płakać mi się chce...
No co ty?! Lato jest, zaraz masz urlop, a tu takie slowa? Spokojnie. Bez paniki. Bedzie dobrze. Najlepiej zrob cos na co masz najwieksza ochote, albo co sprawia ci najwiecej przyjemnosci. Calusy. 

Jakoś mnie to nie pociesza, że jest lato
Takie moje małe dołki...Może jutro będzie lepiej 

Na pewno bedzie. Przesylam sloneczko na pocieszenie.

Kawa kup sobie jaks plytke z muzyka relaksacyjna - poloz sie na lozeczku chociazby no godzine i oddaj sie sluchaniu tejze muzyki - mam nadzieje ze pomoze sie troche zrelaksowac. Pozdrawiam.
idz na basen
mnie basen zawsze poprawia 
a co Ciebie relaksuje i poprawia humor??

a co Ciebie relaksuje i poprawia humor??
Zbiore wszystko w kupe i powiem, zrob cos, co sprawia ci przyjemnosc, co cie odstresowuje. Calusy.
Cześć dziewczyny
Późno trochę, ale mam drugą zmianę i dopiero teraz zasiadłam przed kompem
Jak już pisałam kiedyś Gosi, niestety ale nie mogę się póki co kąpać w basenie ani w morzu
Ale jakoś nad tym zbytnio nie ubolewam
Myślami jestem już z moim mężem bo w weekend wraca 
Późno trochę, ale mam drugą zmianę i dopiero teraz zasiadłam przed kompem

A wiecie co uwielbiam?
Buszowanie po lumpeksach, jeny... Mogłabym tak godzinami

Póki co, mykam lulu... Myślami jestem z Wami dziewczynki
Trzymajcie się zdrowo i z uśmiechem
Dobrej nocy :*

Dobrej nocy :*
Ale fajnie tak popatrzyc na caly rzad sloneczek...
No to jak maz wraca w weekend, to juz bedziesz mogla sie zrelaksowac. A jezeli chodzi o bieganie po sklepach, to na mnie to tez dziala odstresowujaco. Nie musze sobie nic kupowac. Wystarczy, ze poogladam, poprzymierzam i juz mi lepiej...Pozdrawiam.

kazdy musi miec swoj sposob na relaks
ja np. nie cierpie przymierzac 

Ja za bardzo też nie lubię przymierzać
Ale ogólnie to lubię buszować
Teraz mam też nową manię, kolekcjonuję sobie perfumy 

-
- Ekspert
to znaczy kupujesz i nie uzywasz?
ja to lubie spotykac sie z przyjaciolmi (ale najlepiej nie u mnie
)
ja to lubie spotykac sie z przyjaciolmi (ale najlepiej nie u mnie

Tylko, ze jak perfumy dlugo stoja, to wietrzeja. Takze uwazaj, bo szkoda zeby fajne zapachy ulatywaly w powietrze. 

Używam jak najbardziej
Teraz mój mąz jeszcze mi przywiezie Gucci 

To dobrze. Tak, to co innego. Fajnie, ze lubisz wiecej zapachow. Ja zawsze mialam problem ze znaleziem dla siebie odpowiednich perfum, bo to albo za mocne, albo za slodkie, albo mnie mdlily, albo cos. Ale od jakiegos czasu mam swoje dwa zapachy i jest ok. Caluje. 

A wachalas CHANNEL chance? Jedyne CHANNEL, ktore mi odpowiada. Polecam. 

No, fajne są ale drogie
A jak zdrówko u Was kochane koleżanki? U mnie jak na razie cicho z "kropelkami". Swoją drogą ciekawe od czego to zależy, że jednego dnia są a drugiego nie
Kurde, szkoda, że nie ma tutaj nikogo kto by miał podobne dolegliwości. A może i dobrze, że nie ma takiej dziewczyny. To nic przyjemnego
Gosiu kochana jak u Ciebie zdrówko, jakieś nowe wiadomości?

Gosiu kochana jak u Ciebie zdrówko, jakieś nowe wiadomości?
Kawusiu do tej pory nic sie u mnie nie zmienilo na lepsze - jednak juz w ten czwartek ide do szpitala gdzie mam wizyte u gin. onkologa i zobaczymy w ktora strone to dalej pojdzie. Psychicznie przygotowuje sie do dalszej walki z choroba ale od poczatku - czyli najpierw badania, operacja i dalsze leczenie z wlaczeniem chemii juz.
A co u Ciebie Sloneczko ??? Buziaki.
A co u Ciebie Sloneczko ??? Buziaki.
U mnie powolutku. Kropelek na razie nie widać. Tak sobie dzisiaj myślałam, że w tamtym miesiącu wydaje mi się, że było ich więcej, tzn. pojawiały się częściej. Poza tym dobrze się czuje
Ale Ty kochana chemia? Aż takie drastyczne środki? 

ciesze sie ze jest duzo lepiej u ciebie. Przy nawrocie choroby nowotworowej stosuje sie juz chemie a ja 1,5 roku temu mialam tylko zabieg operacyjny aby usunac guza i otrzymalam wynik histopato - nowotwor jajnika stopien I. Takze nie ukrywam ze musze sie przygotowac na chemie jezeli choroba powrocila.
-
- Ekspert
za to u mnie cos sie pojawilo... dziwne takie jakby ktos rozowym flamastrem zaznaczyl... jestem tym b.zaskoczona... poczatkow myslalam, ze w praniu jakos zafarbowalo, ale niestety nie. Pojawia sie na kolejnych majtkach... Co to moze byc? Ale ciesze sie, ze przynajmniej Ty masz chwile oddechukawa1981 pisze:Kropelek na razie nie widać

gosiaku, Ciebie sciskam i zmykam do Twojego watku

Gosiuniu może chemia będzie zbędna, co? Trzymam za Ciebie dobra duszyczko kciuki 
Domowniczko witaj
A powiedz z której, że tak powiem dziurki to się pojawiło? Z pochwy czy cewki moczowej? Bo ja to mam przy końcu sikania, też na bieliźnie
Ale ja wiem, że to przez moje endo na pęcherzu a u Ciebie?

Domowniczko witaj

A powiedz z której, że tak powiem dziurki to się pojawiło? Z pochwy czy cewki moczowej? Bo ja to mam przy końcu sikania, też na bieliźnie

Przygotuj sie na to, ze pewnego dnia stwierdzisz, ze nie ma ich od bardzo bardzo dawna. Tak trzymaj. Mowilam, ze to wszystko minie. U mnie tez sie ladnie zagoilo. Pozdrawiam i zycze duzo zdrowka.kawa1981 pisze: Kropelek na razie nie widać. Tak sobie dzisiaj myślałam, że w tamtym miesiącu wydaje mi się, że było ich więcej

Mam nadzieję, że tak będzie kochana
Zdrówka dla Ciebie i wszystkich!!! 

Dzisiaj dwa razy podczas sikania były "kropelki"
Teraz jak się wysikałam to mocz był jakby taki słomkowy? Przewrażliwiona jestem czy jak?
Trochę się zmartwiłam - jutro jadę na wczasy i chcę żeby wszystko było okej 

Bedzie ok, zobaczysz. Kropeli pojawiaja sie z coraz mniejsza czestotoliwoscia i pewnego dnia nie bedzie ich wcale. Pozdrawiam cie mocno. Dzieki za mile slowa i zycze ci udanego wypoczynku.