Cześć
Re: Cześć
witaj :0
jeśli jesteś rozczarowana opisem w wypisie skocz do szpitalnego archiwum (z wypisem i dowodem osobistym) i poproś o xero opisu operacji...dowiesz się więcej...
rozumiem, że skończyło się na wycięciu endo z blizny, bez konieczności otwierania jamy brzusznej?
wracaj do zdrowia...oszczędzaj się...a zwolnienie zawsze można przedłuzyc, jeśli nie będziesz czuła się na siłach wracać do pracy...
buziaki.
jeśli jesteś rozczarowana opisem w wypisie skocz do szpitalnego archiwum (z wypisem i dowodem osobistym) i poproś o xero opisu operacji...dowiesz się więcej...
rozumiem, że skończyło się na wycięciu endo z blizny, bez konieczności otwierania jamy brzusznej?
wracaj do zdrowia...oszczędzaj się...a zwolnienie zawsze można przedłuzyc, jeśli nie będziesz czuła się na siłach wracać do pracy...
buziaki.
Mi ze szpitala wydano wypis wraz z opisem operacji i co tam bylo a takze jakie kroki zostaly podjete - mysle ze Madzia dobrze Tobie radzi gdyz tam jest ujetych duzo wiecej informacji niz w samym wypisie.
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
No tylko się tam nie przepracuj Dbaj o siebie.A jak sie czujesz po pierwszym dniu pracy-daj znać.Pozdrawiam
"Codziennie upadam...codziennie się waham...codziennie podpieram...Ale dźwigam cały mój świat i dźwigać będę..."
Uwazaj na siebie bo po operacjach czesto organizm szybciej odczuwa zmeczenie a wtedy jestesmy zle na siebie ze za duzo zrobilysmy. Mam nadzieje ze tak nie bedzie u Ciebie.
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
-
- Ekspert
AKKM, znajdziesz czas, by tu zajrzec i napisac co Cie najb.denerwuje?