Wiedziałam że mogę na Was liczyć

Jeśli chodzi o tradycję to zawsze po zakończeniu visanne w ciągu 3-4 miesięcy idę do szpitala

chciałabym,żeby tym razem było inaczej,ale zobaczymy.
magma pisze:co dzisiaj na obiad?
Dziś chłopaki zażyczyły sobie kapustę z grochem

ja niestety takich rzeczy nie mogę jeść

Dwa dni temu skończyłam leki na refluks i jak zjem coś cięższego to zaraz mam okropne bóle

a z gardłem tez nie jest najlepiej.A swoją drogą 90% osób chorujących na refluks ma zgagę,a ja oczywiście jestem tym wyjątkiem.Chyba wolałabym mieć zgagę niż te problemy z gardłem.

Ale wracając do jedzenia chodzi mi po głowie halibut na puree z selera z sosem jabłkowym -co wy na to?
Jutro zaczynam brać duphaston. Wczoraj wieczorem pojawiły się okropne bóle związane z połową cyklu:( ani chodzić,ani siedzieć,a byłam w pracy :(dziś już lepiej.Najzabawniejsze jest to,że bolały mnie jajniki czyli bolał mnie ten którego nie mam

zupełnie tak samo bolał jak prawy.Dziwne uczucie wiedząc,że czegoś nie masz a boli

Po za tym jestem chyba przemęczona.Wczoraj Adi spóźnił się do szkoły,przeze mnie

.Wyłączyłam budzik i nawet tego nie pamiętam.Potem zastanawiałam się co ze mną jest nie tak,bo nigdy mi się to nie zdarzyło.Czy to przemęczenie,czy endo szaleje,czy może po prostu starość