Tez mam endo
Re: Tez mam endo
no to super. Dalej trzymam kciuki,poznirj ty bedziesz za mnie trzymac.
Dzwoniłam do kliniki i pani położna powiedziała że to oznacza że wynik jest dodatni. Mam zrobić ponownie w czwartek.
hurrrrrrraaaa!!!!!

no, to jest co swietowac
ciesze sie wraz z Toba

no, to jest co swietowac

ciesze sie wraz z Toba
No i beta urosła...13 dzień po transferze beta 70
Ja chyba nadal nie mogę uwierzyć

Ja chyba nadal nie mogę uwierzyć

Alciu gratuluje:D ciesze sie bardzo:D
Każdy z nas jest zdolny do zrobienia wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy żeby pokonał nas strach przed własną słabością...
Mam zadzwonić po nowym roku i umówić się na usg na bicie serduszka 

Kochana nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę z Twojego szczęścia.
cudowne wiadomosci na cudowne swieta 

To będą dla mnie najcudowniejsze święta. Dziś zrobiłam test ciążowy i wyszły 2 krechy..
Tyle czasu na to czekałam. Ja chyba na swój sposób dalej nie mogę uwierzyć
Dziękuję Wam Kochane z całego serca za wsparcie i za wszystkie słowa otuchy we wszystkich trudnych dla mnie chwilach. Życzę Wam Spokojnych, Szczęśliwych, Bezbolesnych Świąt. Dużo Miłości i Wiary.

Tyle czasu na to czekałam. Ja chyba na swój sposób dalej nie mogę uwierzyć

Dziękuję Wam Kochane z całego serca za wsparcie i za wszystkie słowa otuchy we wszystkich trudnych dla mnie chwilach. Życzę Wam Spokojnych, Szczęśliwych, Bezbolesnych Świąt. Dużo Miłości i Wiary.
Niech Bóg Miłością nasze dusze napełnia
Niech Duch święty swą rolę wypełnia.
A Jezus maleńki dziś narodzony
Rozkołysze wszystkie szczęścia dzwony.
Alciu cieszymy sie razem z toba:) Odpoczywaj teraz duzo i jedz zdrowo:)
Niech Duch święty swą rolę wypełnia.
A Jezus maleńki dziś narodzony
Rozkołysze wszystkie szczęścia dzwony.
Alciu cieszymy sie razem z toba:) Odpoczywaj teraz duzo i jedz zdrowo:)
Każdy z nas jest zdolny do zrobienia wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy żeby pokonał nas strach przed własną słabością...
Alciu, wiem, ze trudno uwierzyc w to szczescie
ale ciesze sie ogromnie wraz z Toba 
b.b.b. mocno sie ciesze Waszym szczesciem

b.b.b. mocno sie ciesze Waszym szczesciem

Alu to cudownie kochana:D Trzymaj sie teraz cipelutko:) a na ten 2014 zycze ci duzo zdrowia, spokoju i milosci:)
Niechaj ten nowy 2014r przyniesie całej rodzince wiele szczęścia. Niechaj najlepszy dzień 2013r jednocześnie będzie najgorszym porównując do każdego dnia w 2014r. 

- Załączniki
-
- 2014-happy-new-year-family-wallpaper.jpg (117.38 KiB) Przejrzano 14513 razy
Alu i co tam u ciebie, uwerzylas w koncu?:D
Witajcie kochane. Nie odzywałam się ostatnio ale to z powodu złego samopoczucia, znużenia itp...
Uwierzyć chyba już uwierzyłam
Do kliniki na bicie serduszka jadę 14.01. chyba całkowicie uwierzę jak usłyszę serducho. Ostatnio zle się czuję codziennie popołudnie przesypiam ze 2-3 godzinki. Wcześnie wstaje bo muszę brać leki między 6-8 rano i czy chce czy nie muszę wstawać. Jutro jadę zrobić betę (kontrolnie) i progesteron.
Uwierzyć chyba już uwierzyłam

odpoczywaj duzo kochana ciaze jest rozwniez wyzwaniem dla organizmu:)
Melduję kochane moją betkę: 31 816 mIU/ml
Jutro jadę na usg o 6.00 rano jak wrócę to dam znać.

Jutro jadę na usg o 6.00 rano jak wrócę to dam znać.
Jesteśmy w ciąży 7 tydzień i 5 dzień. Mierzymy 12.5 mm. Serducho biję ślicznie!!! 149 uderzeń na minutę. Ciąża pięknie umiejscowiona. Termin porodu 29 sierpień. Steryd który biorę (encorton) mam pomału odstawiać i zrobić kilka badań. Jak widać nawet takiemu beznadziejnemu przypadkowi jak ja po takich przejściach może się udać ale nie ukrywam że było ciężko.
niesamowite
naprawde cudowne! 
dbaj o Was

dbaj o Was

Wspaniale kochana
Ciężko?? z przygotowaniami się zgodzę, ale masz swoje szczęście za pierwszym razem
To cudowne
Ja dołączam do kobiet przygotowujących się do in vitro... Dziś odbyła się pierwsza wizyta... Tak więc ja będę teraz z Toba podczas ciąży a później ani się waż opuszczać forum, bo musisz być ze mną podczas mojego podejścia do transferu 

Pod żadnym pozorem nie zamierzam opuszczać forum. Będę Cię Wspierać tak samo jak i Ty mnie Wspierałaś w tych trudnych chwilach. Pisz na bieżąco co i jak czekam z niecierpliwością. Z mojego podejścia do transferu już troszkę wiesz jak to wygląda jak będziesz mieć pytania to pisz.
Mam nadzieję
Chociaż wiem, że przy noworodku nie będzie Ci łatwo.

Dam radę....Mam mężusia, 2 babcie, dziadka, siostrę, siostrzenice, szwagra zawsze się ktoś zajmie żebym miała chwile dla siebie 

Alciu kochana wspaniale wiadomosci widze u Ciebie i ciesze sie razem z Toba ze mozesz doswiadczac macierzynstwa - z kolejnym krokiem coraz blizej do ujrzenia maluszka. Dbaj wiec o siebie i malenstwo - buziaki 

Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
Na pewno będzie miało całą rodzinę, ale jak rozpieścicie maleństwo, to współczuję hahahaha wiem, co mówię bo rozpieściłam siostrzenicę i teraz mam przerąbane...

Niestety wiem o czym mowa bo mam siostrzenicę która ma 4 latka i też jest rozpieszczona. Ale spokojnie mamusia będzie czuwać bo już z doświadczenia z moja siostrzenicą Vanessą wiem jakich błędów unikać, choć wiem że dziadków będzie ciężko upilnować a co gorsza wiem że tatuś będzie rozpieszczać i to będzie chyba najtrudniejsze 

caly czas ciesze sie, ze jestes w ciazy

Ja też się bardzo cieszę i oboje z moim M. nie możemy się doczekać Naszego urwiska/ski. Nie ukrywam że ciąża daje mi sie we znaki. Ciągle mi nie dobrze, dziś nie wstałam z łóżka cały dzień bo ciągle mi się w głowie kręciło i mnie muliło. Pobolewa mnie podbrzusze a raczej tak dziwnie "ciągnie" ale wiem że to normalne bo mój lekarz mi mówił że tak będzie. Więzadła podtrzymujące macice się rozciągają i to dlatego. Poza tym mam zaparcia i właśnie poszłam sobie do sklepu po maślankę może mi troszkę poluzuję "zwieracze" 

Oj współczuję kochana... Wiem co to znaczy mieć zaparcia w ciąży... Coś okropnego...nieraz płakałam z bólu siedząc na toalecie i zastanawiając się czy czasem za moment nie urodzę... Przez zaparcia dostałam hemoroidów.. Także pilnuj się jak mtylko możesz żeby tego uniknąć... I jeszcze jedno nberdzo źle wspominam, to są zgagi...
budziły mnie w środku nocy i nie pozwalały spać a męczyły tak, że wymiotowałam przez zgagę... Nie życzę Ci tego 

Alciu i jak maslanka pomogla troszke ??? Mam nadzieje ze wkrotce to wszystko minie i nie bedziesz sie meczyc jak podczas pierwszych miesiecy ciazy.
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz