Forum Pierwszego Polskiego Portalu Endometriozy - endometrioza.org
Forum dla osób chorych na endometriozę i adenomiozę. Baza wiedzy dotycząca endometriozy, grupa wsparcia, porady. Miejsce w sieci dla kobiet chorych na endometriozę - a w tym: endometrioza, laparoskopia, zrosty, marker ca-125, niepłodność, torbiele
Araju dziekuje slicznie:D
Bylam dzis u lekarza prawy jajnik juz mam calkowicie czysty:D na lewym jest tylko jeszcze jedna mala torbielka16/15 mmm, dal jeszcze5 opakowanie vizane, jak sie bedzie konczyc wypisze mi recepte na anty na pol roku, zeby jeszcze wstrzymac @. Matko ta cholera wtreszcie sie cofla, zyje jak czlowiek bez bolu, nie musze mezowi odmawiac sexu bo boli, Mam nadzieje ze u ciebie i u innych borykajacych sie z tym cholerstwem kobiet tez kiedys bedzie tak dobrze jak u mniie, czekam n atakie wiesci z niecierpliwoscia.
Każdy z nas jest zdolny do zrobienia wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy żeby pokonał nas strach przed własną słabością...
Nawet nie masz pojęcia z jakim bananem na twarzy się to czyta Super!!! Ciesze się bardzo że tak dobrze znosisz leczenie, u mnie niestety nie było tak fajnie.
Dziekuje wam dziewczyny. Araju wiem ze u ciebie na razie nie jest za fajnie i kiedys musi byc lepiej cierpliwosci kochana.
A tak z innej beczki jestem w polowie 5 op vizanne mialam 4 dni przerwy miedzy tabletkami i normalnie dostalam okresu, ale musze powiedziec ze jest znosny na szczescie.
Każdy z nas jest zdolny do zrobienia wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy żeby pokonał nas strach przed własną słabością...