ja mam dla Was wszystkich prezent! - A mianowicie moją osobę- wróciłam!! Ha! Udany prezent co? Wszyscy się cieszycie:) hihi
Przez mój domek przewinęło się wiele psiaków.. I każdego wspominam miło

Ale ja mieszkam na takiej wsi z prawdziwego zdarzenia i u mnie pieski maja gdzie biegać:)
Co roku na wiosne ktos nam podrzuca jakieś psiaki.. bo wiedzą, że my ich nie wyrzucimy.. teraz mam taka podrzuconą suczkę PUSIĘ, nie wiem co to za rasa ale jest taka, że nikogo obcego na podwórko nie wpuści. Mam też coker spaniela GROSIK piekny pies , ale na wies trochę nie bardzo.. jak był mały to fajnie ale teraz goni wszystkie kury! Cóż pies myśliwski
Miałam też husky'iego SZARIK - takiego psa to nik nie miał,, też był podrzucony, podawał łapę, potrafił nawet cukierka z papierka odwinąć.. Jak nam zaginał to pobiegł 40 km (do Kalisza) i wszystkim ludziom na rynku łapę podawał..

Także jeśli chodzi o mnie to uwielbiam psy. Mogę też powiedzieć, że psy wzięte ze schroniska zawsze odwdzięczą się ogromną lojalnością
A co do czerwonych szpilek, obecnie moja mama takich poszukuje i ja tez sobie kupię, także vwd możesz mnie na zakupy zabrać!

"Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia."