hej dziewczyni zienilam moj nick z soni na sonikas27
Re: hej dziewczyni zienilam moj nick z soni na sonikas27
witaj kochana - super ze wrocilas i jestes z nami - mam nadzieje ze teraz nie uciekniesz juz
:*

Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
Soniu,
wieje od Ciebie nutka pesymizmu chociaz wiem ze nie jest latwo to staram sie nie poddawac - chce sie starac o malenstwo po skonczonym leczeniu a ja dopiero weszlam na droge diagnozozwania - pozniej leczenie wiec to potrwa.
Ja bede miec laparo w Polsce - jestem w Anglii od 4 lat juz.
Dobrze ze moglas odpoczac w Polsce - szkoda tylko ze bol znow powrocil a wiem jak to jest meczace - to wszystko powoduje ze mamy dosc wszystkiego i czesto sie zalamujemy - czy sa jakies metody lub sytuacje ze starasz sie cos zrobic zeby zapomniec o bolu?
A wracajac do coca - coli - moze zawiera jakis skladnik ktory spowodowal ze dzieki temu bol nie dawal znac o sobie - mam nadzieje ze sytuacja sie wyjasni wkrotce i wszystko sie wyjasni czego zycze najbardziej.
Zycze ZDROWKA najbardziej bo to jest potrzebne w chwili obecnej :*
wieje od Ciebie nutka pesymizmu chociaz wiem ze nie jest latwo to staram sie nie poddawac - chce sie starac o malenstwo po skonczonym leczeniu a ja dopiero weszlam na droge diagnozozwania - pozniej leczenie wiec to potrwa.
Ja bede miec laparo w Polsce - jestem w Anglii od 4 lat juz.
Dobrze ze moglas odpoczac w Polsce - szkoda tylko ze bol znow powrocil a wiem jak to jest meczace - to wszystko powoduje ze mamy dosc wszystkiego i czesto sie zalamujemy - czy sa jakies metody lub sytuacje ze starasz sie cos zrobic zeby zapomniec o bolu?
A wracajac do coca - coli - moze zawiera jakis skladnik ktory spowodowal ze dzieki temu bol nie dawal znac o sobie - mam nadzieje ze sytuacja sie wyjasni wkrotce i wszystko sie wyjasni czego zycze najbardziej.
Zycze ZDROWKA najbardziej bo to jest potrzebne w chwili obecnej :*
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
-
- Ekspert
Soniu witaj ponownie
Bardzo się cieszę, że udało Ci się do Nas wrócić - lepiej późno niż wcale
Buziaczki dla Ciebie:*:*)

Bardzo się cieszę, że udało Ci się do Nas wrócić - lepiej późno niż wcale

Buziaczki dla Ciebie:*:*)
"Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia."
Sonia??? To Ty?
Witaj
Kopnij ten bol - niech odleci w kosmos!!!
Fajnie, ze jestes!!!!!!

-
- Ekspert
ale zmylka z tym nickiem 

witaj Soniu - nie poddawaj sie Slonko :*
zycze zdrowka i wytrwalosci
zycze zdrowka i wytrwalosci