Po laparo Gosia napisała tylko jedno zdanie, że jest już po, że jest zmęczona i wszystko ją boli. Także czekam na wiadomości od niej, a kto wie może sama niedługo już do nas napisze

Vwd kochana juz jestem i nie opuszcze Was - dziekuje ze wspieralas mnie mocno - wiemy obydwie co oznacza to co lekarz mi powiedzial po operacji - chcial zeby to nie bylo prawda ale niestety stalo sie - jednakze wiem z czym musze teraz walczyc gdyz wczesniej nie mialam odpowiedzi ktore byly mi potrzebne zeby moc z tym walczyc naprawde :*vwd pisze:Gosiu, pusto tu bez Ciebie...
Ciesze sie ze lekarz wszystko mi wyjasnil - tak wlasnie powstaje zaufanie miedzy lekarzem a pacjentka/pacjentem gdy lekarz nie utajnia tego co zauwaza podczas leczenia lub zabiegow i dzieli sie z pacjentka/pacjentem swoimi spostrzezeniami - mysle ze szczerosc jest naprawde wazna rzecza w relacji lekarz-pacjent.domowniczka pisze:Naprawde, masz szczescie, ze Ci dokladnie opowiedzieli co zastali u Ciebie w srodku, i ze dokladnie to wszystko sprawdzili i zrobili wszystko co w ich mocy, aby bylo okSzybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!!
jest za co - za Twoje dobre i cieple slowa ktore powstrzymywaly mnie na duchu przed laparo - duzo mi to dalo moc z Toba porozmawiac - dziekuje ze jestes :*patrycja89 pisze:nie ma za co...
Staram sie uzyskac wszelakie informacje od mojego lekarza - powiedzial ze powycinali mi mnostwo zrostow i dlatego moge czuc sie tak bardzo oslabiona. Poza tym dodal ze operacja ktora zostala wykonana moze nie byc moja ostatnia operacja - wszystko zalezy od tego czy symptomy nie powroca.karolina794 pisze:Hej Gosiu super,że wracasz do zdrowia i pełni sił po laparoskopii.Teraz juz wiesz co i jak,masz pełną kontrolę i nie dasz sie zaskoczyc.
Buziaczki
Pati kochana,patrycja89 pisze:Gosiu próbowałam wysłać wiadomość tak jak mówiłaś,.. ale nie wysłała się.. co mnie dziwi, bo do Ciebie bez problemu wszystko dochodzi.. Wysłałam maila.. mam nadzieję, że teraz dojdzie..
Kochana bedzie dobrze - powinno dojsc a ja rowniez mam u siebie w skrzynce wiadomosc do niego - prawdopodobnie nie ma go obecnie ale wiem ze odczyta jak tylko wroci. Ja tez czekam na jego odpowiedz.patrycja89 pisze:no i nie ma