ogolnie czuje sie dobrze - mam bole po lewej stronie gdzie jajnik byl zrosniety z esica i otrzewna i w tym miejscu tylko czesciowo uwolniono zrosty ale nie sa to silne bole a byc moze zwiazane jeszcze z tym ze wszysko sie regeneruje.
Jestem wciaz slaba i mam zawroty glowy - musze o tym porozmawiac jutro z lekarzem oraz zeby sprawdzil mi rane na pepku czy wszystko wraca do normy bo wciaz stosuje OcteniSept na rany chirurgiczne ale moim zdaniem jest coraz lepiej.
Wrocilam juz do Anglii niestety - ale mam jakiegos dola spowodowanego nostalgia - wiem ze gdyby akceptowano polskie zw. lek. to moglabym posiedziec dluzej w Polsce - a tak musialam wracac

Mysle ze w okresie od 1 do 2 miesiecy znow skieruje kroki do Polski - mam jeszcze urlop - zobacze jak lekarze tu podejda do wytycznych od lekarza z Polski i czy skieruja mnie do gina za miesiac na kontrole i ustalenie planu leczenia - jezeli tak sie nie stanie to za miesiac bede w Polsce i udam sie do mojego lekarza wtedy.
Mam nadzieje ze dojde szybciutko do zdrowia - bede sie starac dbac o siebie i wypoczywac jeszcze przez najblizszy okres zw. lekarskiego.
Co u Ciebie ?? Jak sie czujesz ???
Pozdrawiam cieplutko choc za oknem mroz