Witam!
Nie bylo mnie przez chwile ale juz sie poprawiam

Jak narazie jestem zajeta sprawami zwiazanymi ze slubem. Nie mieszkam w Polsce a kiedy przylatuje na kilka dni staram sie nadgonic cala organizacje.
karolina798dziekuje, mam to imie po babci
catrina27dziekuje, czuje sie dobrze (pomijajac grype, ktora mnie dopadla

) Zapisalam sie na to forum aby dowiedziec sie czegos wiecej o tej chorobie ''u zrodla'', poniewaz nie mam wsrod znajomych nikogo kogo ta choroba dotknela. Ja nie mam zadnych dolegliwosci zwiazanych z ta choroba. Przed operacja miewalam bolesne @ i ciezko znosilam okres przed. Torbiel zostala odkryta przez ''przypadek'' podczas rutynowej kontroli. Po operacji mam tylko bule glowy i doslownie moze raz w roku bolesna @. Lekarze z ktorymi rozmawialam do tej pory twierdzili, ze wszystko jest ok, wyniki wychodza dobre. Nie chce sie sama nakrecac, ze mam problem skoro mi mowia, ze go nie mam. Przestraszylam sie jednak czytajac rozne opinie, ze lekarze czesto myla ta chorobe z innymi i wielu z nich nie wie jak postepowac z pacjetka, ktora jest na nia chora bo nie maja doswiadczenia.
Jak tylko wyczuwam, ze cos moze byc nie tak kontroluje to... zawsze lekarze mnie uspakajaja i oczywiscie namawiaja na... dziecko