Forum Pierwszego Polskiego Portalu Endometriozy - endometrioza.org
Forum dla osób chorych na endometriozę i adenomiozę. Baza wiedzy dotycząca endometriozy, grupa wsparcia, porady. Miejsce w sieci dla kobiet chorych na endometriozę - a w tym: endometrioza, laparoskopia, zrosty, marker ca-125, niepłodność, torbiele
znalazlam ciekawa strone poswiecona endometriozie i uswiadamianiu na jej temat - niestety jest to strona angielska - ciekawe czy cos takiego istnieje w Polsce bo jest to pomyslowo zrobione
no ja juz kupilam zamowilam sobie biala koszulke z czarnym na 3/4 dlogosci rekawkiem a do niedzieli tej tylko jest upust 10% ze wzgledu na halloween. teraz czekam na koszulke ale mysle wciaz nad bluza zeby bylo cieplo w czasie zimowego okresu
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
oto zdjecie koszulki raczej mojej fotki nie bede wstawiac - nosze ja i bardzo ja lubie czekam rowniez na kolejna koszulke zwiazana z moja obecna choroba.
moj t-shirt :)
endo_t_shirt.jpg (47.98 KiB) Przejrzano 15121 razy
t-shirt - nie mam go ale mi sie podoba
endo_shirt.jpg (40.21 KiB) Przejrzano 15128 razy
t-shirt z innym nadrukiem niz na mojej koszulce ;)
endo_tshirt.jpg (31.85 KiB) Przejrzano 15128 razy
problemu z nadrukiem nie ma...
ale chcialabys chodzic z koszulka: mam endometrioze? Bo tu wiekszosc pisze anonimowo, mowi, ze nie opowiada o chorobie nawet znajomym... a tu takie odwazne wyznanie...
ja juz mam taka koszulke a zawsze mozna powiedziec ze nosi sie koszulke jako wsparcie dla kogos bliskiego jako informacje uswiadamiajaca ze taka choroba istnieje nie musisz oznaczac ze Ty wlasnie na nia chorujesz
albo wpisac date kiedy jest tydzien uswiadamiania o endometriozie, np. 7-13 marca tydzien uswiadamiania o endometriozie - czy dotyczy ona rowniez Ciebie
ja zakupilam koszulke fight like a girl poswieconej rakowi jajnika na ktorej jest dziewczyna w rekawicach bokserskich a obok niebieski znaczek charakterystyczny uswiadamianiu o raku jajnika.