A ja swoje marzenia realizuję po kolei i jak narazie wszystko mi się spełniało tylko ta cholerna endometrioza mi się trafiła :/ Wiecie, póki nie doświadczyłam tej choroby to chyba nie doceniałam jak ważne w życiu jest zdrowie. Jak już żadna rzecz ciebie w życiu nie cieszy, bo cię tak mocno boli to już jest poważnie. Dlatego teraz na pierwszym miejscu w swoim życiu stawię zdrowie. Bardzo chciałabym znaleźć sobie fajnego, mądrego chłopaka, który by dla mnie jednocześnie wszystkim - przyjacielem, osobą, która by mi zawsze mogła doradzić w ciężkiej chwili, podtrzymać na duchu. Jeszcze chciałabym znaleźć dobrą pracę w swoim zawodzie. No i oczywiście, żeby mi w końcu przestało boleć...
Wam wszystkim, kobitki, życzę spełnienia waszych marzeń. A one się spełniają, uwierzcie mi.

Dużo dużo zdrowia wam życzę i dzięki że jesteście
A Tobie Donias, życzę, żebyś jak najszybciej zdała to prawko, bo sama wiem jaki to jest stres i sama kilka razy zdawałam. I za każdym niezdanym razem ryczałam i myślałam, że już lepiej kupię to prawko niż tyle się męczyć przez jakiś papierek. Ale zdałam sama. Także walcz i nie poddawaj się, bo naprawdę nie wyobrażam sobie teraz życia bez prawka i auta