dobra jeszcze raz..
Gosiu kochanie, słuchaj się forumowiczek, bo one mają rację. Nie wierzysz? Przesyłam ci więc zasady słuchania się forumowiczek:
1. słuchaj się forumowiczek, bo one zawsze mają rację.
2. Jesli forumowczki nie mają racji, patrz pkt. 1.
Gdzie się podziała Twoja wola walki? mam nadzieję, że tylko zapomniałaś wziąć ją ze sobą jak wstawałaś z łózka i juz po nią wróciłaś. Przeszłaś już tyle, nauczyłaś się walczyć, jestes silną dziewczyną, nie wolno Ci się poddać teraz, gdy do zabiegu został Ci niecały miesiąc. Co ja gadam w ogółe nie wolno Ci się poddac.
Pilnujesz, się, dbasz o siebie, powyżej Vwd napisała Ci jeszcze kilka dobrych rad, zacznij się ich stosować i postaraj się odprężyć przed zabiegiem, nie możesz się zamartwiać - czyz nie to napisałaś mi ostatnio?
Jesteśmy tutaj by Cię wspierać i będziemy tu zawsze, gdy będziesz tego potrzebowała:*
Ja wiem, że prościej się mówi niż robi (zważywszy na mój ostatni nastrój) ale wiem, ze dasz radę i choć nie potrafię udzielić Ci odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, to mam nadzieje i życzę Ci tego, aby już w krótce wszystko się wyjaśniło:*:*
Głowa i uszy do góry
Dasz radę - no bo w końcu jak nie ty to kto?

"Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia."