a spróbowałbyś myśleć, że nie jesteśmy fajne! Pamiętaj jesteśmy w większości:p
Moja mama jest właśnie po operacji na tarczycę, wycieli jej wszystko i teraz jest na hormonach.
Uff jak ja się cieszę, że zakończyłam branie hormonów! 5 miesięcy tabletek i 7 kg w górę bleee
Kamilu drogi, myślę, że wiele tematów z medycyny nie jest obce osobom, które na coś chorują, którym coś dolega.. Większość z nas interesuje się wszystkim co może mieć związek z nasza choroba, a przez to pogłębiamy swoją wiedzę z zakresu medycyny. I szczerze powiedziawszy? w związku z endometriozą my (dziewczyny) czasami wiemy na jej temat dużo więcej niż lekarze nas prowadzący. Czy to nie absurd?
Jeśli tylko znajdę coś w tej mojej książce na temat gubienia ciałka tak jak w Twoim przypadku na pewno zaraz się tym z Tobą podzielę. Słowo harcerza! (którym nigdy nie byłam:D) nie no poważnie na pewno napisze:)
Wszedłeś na temat książek związanych z cyferkami, rozumiem, że ma to związek z fizyka którą studiowałeś i próbujesz nadal studiować? No i w tym miejscu mogłabym odpowiedzieć na Twoje pyt. dotyczące mojej nauki ale że zadałes je w innym wątku to tam odpowiem:p Ha!
buzia ;o)
"Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia."