A teraz idę nadrabiać zaległości w czytaniu postów

Gosiu, to jest objaw jak najbardziej endo. Mi rozsadza brzuch jak sie zdenerwuje. Oby do wizyty. Wynotuj swoje dolegliwosci i opowiedz o nich lekarzowi. Nie zapomnij zapytac o kolonoskopie. Ja bym zrobila to badanie zeby do konca wiedziec gdzie jest endo i zeby sie go pozbyc tam, gdzie sie rozpanoszylo. Zycze ci powidzenia. Caluje.hercik17 pisze:podczas tych bóli miałam strasznie napuchnięty brzuch.Czego to może być objaw???
Niestety Gosiu. Tak jak wczesniej ci pisalam. Pewnie masz zrosty na jelitach. A pytalas o kolonoskopie? Moze lepiej by bylo sprawdzic czy nie ma endo w srodku. W sumie to nie sa dobre wiadomosci. Zastanow sie czy moze lepiej zamiast cierpiec, poddac sie operacji, a dopiero potem zaczac kuracje Visanne zeby wyciszyc chorobe? Moze potem latwiej by bylo zajsc w ciaze. Caluje mocno i przesylam moc pozytywnych fluidkow w twoja strone. Oby bole ci odpuscily.hercik17 pisze:,a nie raz zmiany są,których w żaden sposób nie widać a dają niesamowity ból.I niestety on na to nie może nic poradzić:( Jedyne wyjście to operacja