Forum Pierwszego Polskiego Portalu Endometriozy - endometrioza.org
Forum dla osób chorych na endometriozę i adenomiozę. Baza wiedzy dotycząca endometriozy, grupa wsparcia, porady. Miejsce w sieci dla kobiet chorych na endometriozę - a w tym: endometrioza, laparoskopia, zrosty, marker ca-125, niepłodność, torbiele
Opowiedz swoją historię. Jak długo chorujesz? Czy masz zaufanego lekarza? Czy szybko Cię zdiagnozowano? Czy zastosowane leczenie odniosło zamierzony skutek?
Kasiu slowka wylatuja mi z glowy - zapominam polskich slowek uzywajac angielskie wiec dlatego wypadlo mi slowo szaman z glowki
hihihi --- ojjj tak potrzebujemy pioropusza - Marzenko pozyczylabys nam ten przepiekny pioropusz twojej papuzki A moze papuga bedzie naszym szamanem ???? skoro ma pioropusz a zadna z nas nie ma takiego slicznego. A moze Marzenka posadzi papuzke sobie na glowie a ona rozlozy pioropusz - wow no to mamy szamanke - MARZENKA86
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
No tylko jeszcze Marzenka 86 musi się zgodzić Marzenko czy zostaniesz naszym szamanem?
To brzmi jakbym prosiła ją o rękę
Ojejku dobrze, że potrafimy oderwać się od tego wszystkiego i sprawić sobie trochę radości.
Mnie bardzo interesuje wizja Gosi
gosiak76 pisze:A moze Marzenka posadzi papuzke sobie na glowie a ona rozlozy pioropusz
Hahahahah - chodzilo mi o pioropusz ktory posiada papuzka bo papuzka bez tego pioropusza niezbyt ladnie by wygladala i obawiam sie ze spowodowalybysmy krzywde zabierajac jej pioropusz. Marzenka moze sie jednak zgodzi na prosbe zeby ocalic pioropusz papuzki
Rzeczywiscie Kasiu ta prosba o to czy Marzenka zostanie szamanka brzmi jakbys sie jej oswiadczala - ale to prosba od nas wszystkich zeby ktos poprowadzil rytual oczyszczenia z endo a jedynie papuzka jest ulubiencem Marzenki i jak widac na zdjeciu pioropusz ma postawiony
Wiec moze akurat moja wizja moze duzo zdzialac
Jutro wybieram się na te dni endo zobaczymy co tam będzie. Dam znać czy coś się odbyło.
Kurcze myślałam , że nie będę się cieszyć z końca tygodnia bo do pracy w poniedziałek, ale nie mogę się już doczekać tego zdjęcia
wow - wyglada to rewelacyjnie Marzenko - pioropusz stoi jak trzeba a nasza Szamanka akurat stara sie przegonic endo - po prostu bombowo - jeszcze tylko ognisko potrzebne i cale zgromadzenie nas ale gromadzimy sie tutaj wiec miejmy nadzieje ze wszystko podziala.
Marzenko az usmiech pojawil sie na mojej twarzy - fantastycznie to zrobilyscie a wspolpraca znakomita
buziaki
Hej Kasiu
Jaka byla atmosfera i jak ogolnie sie czulas podczas tego spotkania ? Jak przyjely cie dziewczyny dowiedziawszy sie ze jestes z innego forum ????
Pozdrawiam cieplutko
Atmosfera bardzo sympatyczna Wypiłyśmy kawkę, porozmawiałyśmy o refundacji o mediach o lekarzach i szpitalach w Łodzi. Wymieniłyśmy się doświadczeniami. Dla mnie nie ważne było, że byłam z innego forum mamy jeden cel i tą samą endo
Dla mnie najwazniejsze byloby zeby sie spotkac i otrzymac informacje na temat danej choroby - i tak samo jak w Twoim przypadku dla mnie byloby najmniej istotne z jakiego forum sa inne dziewczyny - najwazniejsze ze to choroba jednoczy osoby w jednym miejscu.
Marzeko zdj. super!
wiec zostalas szamanka forum
Catrina, a duzo Was bylo? i wszystkie z Lodzi? czy byly jakies wyklady? czy organizujecie sie jakos? Czy czegos sie dowiedzialas?
pzdr. wszystkie dziewczyny!!!!
hmmm... pierwszy raz byłam na takim spotkaniu. Były to dziewczyny z woj. Łódzkiego. Łącznie było nas 11 osób. To była rozmowa przy kawie. Bez wykładu. Padł pomysł manify na głównej ulicy Łodzi znanej Piotrkowskiej, ale czy wypali nie wiem.