Forum Pierwszego Polskiego Portalu Endometriozy - endometrioza.org
Forum dla osób chorych na endometriozę i adenomiozę. Baza wiedzy dotycząca endometriozy, grupa wsparcia, porady. Miejsce w sieci dla kobiet chorych na endometriozę - a w tym: endometrioza, laparoskopia, zrosty, marker ca-125, niepłodność, torbiele
Kochane i ja dołączam do szczęśliwych ciężarnych Po latach starań, zmianach klinik i lekarzy, po licznych wizytach w szpitalu w końcu mamy naszą Fasolkę
Chyba nikt tu nie zagląda.. Ale co tam.. Moje maleństwo w brzuszku ma 9 tydzień i mierzy 2 cm. Serduszko bije jak dzwon. Jestem przeszczęśliwa. Gdybym mogła, to chodziłabym na usg codziennie żeby go oglądać... Co prawda daje mi popalić, jest mi ciągle niedobrze i wciąż bym spała. Mam nadzieję, że to niedługo minie bo wstawanie do pracy to katorga.
Ja tez czekalam az zalozysz tutaj swoj watek ciesze sie bardzo kochana i wierze ze moglabys byc na usg codziennie Co do objawow to napewno ci sie polepszy a przynajmniej kazdego dnia masz przypomnienie ze masz w sobie swoj wyczekany cud
"Ból jest jak tkanina. Im jest mocniejszy, tym więcej jest wart..."
Nie tylko każdego dnia ale każdego dnia przez cały dzień hehe będzie chyba tak samo niecierpliwe jak ja gdy tylko poczuję głód to od razu muszę zjeść, bo inaczej kibelek mój.. I nie da się oszukać piciem czy waflami ryżowymi, to musi być coś treściwego..
hehehe fasolka to już spory bejbik Dziewczynka w 100% potwierdzona nawet w badaniach genetycznych... A miał być Chłopiec
Załączam zdjęcie z 18t5d c. Na razie nie mam kolejnych, bo późniejsze usg mam na płycie. Ale wkleję to. I tak jest świeższe niż szerszeń z góry
Załączniki
robaczek w 18+5 tc.jpg (81.92 KiB) Przejrzano 18054 razy
Araju, moje szczere gratulacje z powodu przyjscia na swiat Twojej coreczki!
Bardzo sie ciesze Waszym szczesciem!!!!!!!
Jak to dobrze, ze podjelas odwazna decyzje dot. in vitro i ze mozecie teraz cala rodzinka cieszyc sie, ze jestescie razem.