tabela symptomow przy 4 chorobach
tabela symptomow przy 4 chorobach
PCOS - syndrom policystycznych jajnikow
CPP - chroniczny bol narzadow rodnych
plusy oznaczaja nasilenie wystepowania danego symptomu przy danej chorobie - wiec mozna zauwazyc jak czesto jest zdiagnozowac dana chorobe.
Zrodlo: The blue moons diary take control your PMS, PCOS or endometriosis - Susan Russell Publishing.
Jest to notes w ktorym mozna sobie notowac swoje symptomy oraz dolegliwosci ktore wystepuja podczas bolow okolomiesiaczkowych - przedmenstruacyjnych, syndromu policystycznych jajnikow lub endometriozy.
Strona internetowa - http://www.susan-russell.com
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
Re: tabela symptomow przy 4 chorobach
No, tos mnie zaskoczyla ta tabelka 
oczywiscie, wiemy, ze jest ona uogolnieniem, i... nie u wszystkich moga wystepowac takie akurat symptomy
wiemy tez, ze wymienione choroby moga sie laczyc
w sumie wiec wiemy, ze nadal nic nie wiemy
sorry, za to ostanie zdanie, ale dzis staram sie podchodzic do wszystkiego zartobliwie

oczywiscie, wiemy, ze jest ona uogolnieniem, i... nie u wszystkich moga wystepowac takie akurat symptomy

wiemy tez, ze wymienione choroby moga sie laczyc
w sumie wiec wiemy, ze nadal nic nie wiemy

sorry, za to ostanie zdanie, ale dzis staram sie podchodzic do wszystkiego zartobliwie
nie szkodzi - rozumiem to doskonale - troche popracowalam nad tym - no i masz racje choroby moga sie laczyc co oznacza ze majac PCOS nie jest wykluczone ze mozesz miec rowniez endometrioze - znam takie przypadki z angielskiego forum endometriozy - nie wiem czy ja nie bede rowniez tym przypadkiem 
Staram sie jak moge aby tu znalazlo sie cos nowego co da nam wiecej informacji odnosnie trudnosci diagnozowania poszczegolnej choroby w tym przypadku i co moze zajac dlugi okres czasu zanim wyjasni sie ze mamy endo a nie cos innego.
Bede starala sie zawsze cos dodac co bedzie interesujace i da nam wglad w wiekszy zasob informacji. :*

Staram sie jak moge aby tu znalazlo sie cos nowego co da nam wiecej informacji odnosnie trudnosci diagnozowania poszczegolnej choroby w tym przypadku i co moze zajac dlugi okres czasu zanim wyjasni sie ze mamy endo a nie cos innego.
Bede starala sie zawsze cos dodac co bedzie interesujace i da nam wglad w wiekszy zasob informacji. :*
tak, dzieki za Twoje starania!!!
Doceniamy to, naprade
Doceniamy to, naprade

Naprawde cieszy mnie to ze moge byc pomocna na tym forum 
Dzieki za mile slowa - to podbudowuje zawsze :*

Dzieki za mile slowa - to podbudowuje zawsze :*
-
- Ekspert
a dlaczego ja nie widze tej tabeli symptomow? Czy to zalezy od ustawien w kompie?
Czy ktos tez tak ma?

u mnie jest ten sam problem ze nie widze tabeli chociaz przez przeniesieniem forum na nowy serwer ta tabela byla widoczna 

juz wszystko widac
kazde zdj. i kazda tabelke na tym forum
nasz Admin wszystko odpowiednio poustawial 

cieszy mnie to rowniez - dobra robota Adminku